Місія групи "Велоцвіт"!

Наша мета полягає в зборі мільйонів голосів підтримки, щоб виступити одним, єдиним, потужним голосом, щоб зробити велосипед-більш безпечним, більш зручним і більш привабливим для всіх.

Для тих, хто досі на своїх двох і шукають двоколісного друга чи запчастини до нього:
-------------------------------------------------------------
Чекаємо на питання, замовлення, уточнення сюди:

icq: 455-107-336
skype: ma3cs7
м.Київ: +38 093 808 72 60
м.Львів: + 38 032 244 01 08
+ 38 097 967 56 43
А також приходьте сюди і все самі побачите:
магазин "Велосвіт", м.Львів, вул.Городоцька,174, вхід через діловий центр "Вулик"

понеділок, 18 липня 2011 р.

Велосипед-наша пристрасть! Велоцвіт- хто ми і наші цілі!

Ми всі об'єднані спільною пристрастю: велосипедами. Велосипеди підтримують наше здоров'я, перевозять нас з пункту А в пункт Б, рятують нас від високих цін на пальне, і роблять наше повітря чистішим і наші дороги менше завантаженими. Велосипеди наповнюють наше життя пригодами і приємними хвилюваннями, що розслабляє наш розум і звільняє енергію наших душ.

Дописи в блозі будуть присвячені напрямку, що передає нашу пристрасть до поліпшення велосипедного світу в майбутньому. Наша мета полягає в зборі мільйонів голосів підтримки, щоб виступити одним, єдиним, потужним голосом, щоб зробити велосипед- безпечнішим,зручнішим і привабливішим для всіх.

Простіше кажучи, ми вважаємо, що життя набагато приємніше, коли його проживаєш на двох колесах. Ми вважаємо, що, об'єднавшись, ми зможемо зробити наш світ кращим місцем для катання.
Будь Ви власником велосипеда в передмісті, чи велотехніком або гірським байкером або зрештою просто випадковим «веловершником», об'єднавши свій голос з мільйонами інших, ми з Вами зможемо побудувати національний рух, метою якого буде поліпшення становища велосипеда в нашій країні. Ми можемо зробити заяву через наших численних учасників шляхом підвищення обізнаності громадськості, демонструючи наше прагнення лідерам у місцевій і обласній владі по всій країні.
Уявіть собі місце, де одна велосипедна доріжка приводить до наступної. Де стежки, мости та підземні переходи проведені безпечно там, де  ви саме хочете проїхати. І незалежно від вашого досвіду їзди на велосипеді та фізичної підготовки, ви можете плавно їхати через вулицю, через все місто, або навіть по всій країні. Ми вважаємо, що це може стати реальністю, і що, об'єднавшись, ми зможемо зробити наш світ кращим місцем для катання.
Але пристрасть є ніщо без конкретних дій. Якщо ми збираємося зробити позитивний вплив на перспективи нашої країни у велосипедній культурі, ми повинні зібратися разом.
Нам потрібна ваша участь!
Читайте блог,  підписуйтесь на зміни, вступайте в групу в соц. мережах, відгукуйтесь і відвідуйте заходи групи "Велоцвіт", звертайтесь з питаннями, консультуйтесь у нас, спілкуйтесь один з одним, допомагайте один одному.
Let's ride!!!

З повагою, Демчишин Андрій,
Ваш велоконсультант
група "Велоцвіт"
ICQ: 455 107 336
Skype: ma3cs7
тел: 097 790 21 78
http://vkontakte.ru/club1614104
http://maps.yandex.ru/-/CBQj4Fp-
Група "Велоцвіт" в контакті




Каталог блогов Blogdir.ru
каталог блогов
Каталог блогов

Украинский портАл
Каталог сайтов и ссылок. Каталог ресурсов на Promotion.SU

Немає коментарів:

Дописати коментар