Місія групи "Велоцвіт"!

Наша мета полягає в зборі мільйонів голосів підтримки, щоб виступити одним, єдиним, потужним голосом, щоб зробити велосипед-більш безпечним, більш зручним і більш привабливим для всіх.

Для тих, хто досі на своїх двох і шукають двоколісного друга чи запчастини до нього:
-------------------------------------------------------------
Чекаємо на питання, замовлення, уточнення сюди:

icq: 455-107-336
skype: ma3cs7
м.Київ: +38 093 808 72 60
м.Львів: + 38 032 244 01 08
+ 38 097 967 56 43
А також приходьте сюди і все самі побачите:
магазин "Велосвіт", м.Львів, вул.Городоцька,174, вхід через діловий центр "Вулик"

понеділок, 18 липня 2011 р.

Поради. Як самому зробити, щоб твій велосипед їхав краще.Частина 1


Хочете, щоб ваш велосипед їхав швидше? Щоб поїздка була легшою? Щоб старт був плавнішим? Покращення в цій області часто легко виконати за допомогою всього декількох простих кроків. Спробуйте ці прості налаштування, які не вимагають ніяких спеціальних знань та інструментів, і відразу відчуєте покращення у вашій їзді.
  1. Очистіть і змастіть ваш ланцюг
Ланцюг та зірочки на Вашому велосипеді грають ключову роль у передачі енергії Ваших ніг Вашим колесам. Коли вони збирають бруд і пісок, то стають липкими, це не тільки сповільнює роботу, але також приводить швидкого зношування ланцюга. Підтримуйте ваш ланцюг чистим і змазаним – це буде один з найкращих способів зберегти ваш велосипед в доброму робочому стані.Це не щоденне або щотижневе завдання, яке потрібно виконати будь-яким методом. Плануйте це робити кожну тисячу миль або близько того, більш частіше, якщо ви їздите в запорошених або брудних умовах.
Порада: Використовуйте масло, спеціально призначені для велосипедів. Не використовуйте моторне масло, оскільки воно дуже важке і швидко назбирає на себе бруд і сміття. Хочете великий жирний знак ланцюга на нозі? Використовуючи занадто багато масла або використовуючи його неправильно - гарантований спосіб отримати такий. Змазування легким маслом є ключовим моментом,завжди витирайте надлишок масла.
  1. Змастіть рухомі частини ваших гальм і перемикачі.
Ваш велосипед має досить мало рухомих металевих деталей, які є вразливими до бруду і вологи. Щоб зробити Ваш велосипед дійсно щасливим і добре працюючим, ці частини повинні бути регулярно змащені.
Рухомі точки з’єднання в гальмах і перемикачах є хорошими прикладами місць, на які потрібно націлитись. На малюнку зображені місця, які потребують змащення.

Просто поспостерігайте за Вашим велосипедом при русі і зверніть увагу на ті місця, де металеві частини рухаються одна проти або навколо один одної.
Як приклад, розглянемо гальма. На більшості велосипедах вони кріпляться на болтах на раму над колесом. Коли ви стискаєте ручку гальма на рулі, гальмо на рамі обертається навколо цього болта. Саме таким місцям потрібна пара крапель масла.
В наступному дописі буде продовження порад по догляду за велосипедом,поговоримо про гальма і про шини. 
З повагою, Демчишин Андрій,
Ваш велоконсультант
група "Велоцвіт"
ICQ: 455 107 336
Skype: ma3cs7
тел: 097 790 21 78
http://vkontakte.ru/club1614104

Немає коментарів:

Дописати коментар