Місія групи "Велоцвіт"!

Наша мета полягає в зборі мільйонів голосів підтримки, щоб виступити одним, єдиним, потужним голосом, щоб зробити велосипед-більш безпечним, більш зручним і більш привабливим для всіх.

Для тих, хто досі на своїх двох і шукають двоколісного друга чи запчастини до нього:
-------------------------------------------------------------
Чекаємо на питання, замовлення, уточнення сюди:

icq: 455-107-336
skype: ma3cs7
м.Київ: +38 093 808 72 60
м.Львів: + 38 032 244 01 08
+ 38 097 967 56 43
А також приходьте сюди і все самі побачите:
магазин "Велосвіт", м.Львів, вул.Городоцька,174, вхід через діловий центр "Вулик"

понеділок, 1 серпня 2011 р.

Як вибрати сідло!


Переклад статті з блога Кручу-верчу
Сідло велосипеда відіграє дуже важливу роль у структурі та механізмі управління велосипеда. Тому я спробую описати деякі моменти щодо вибору сідла велосипеда.
Ми сидимо на велосипеді не так як на стільці. Якщо на стільці маса тіла розподіляється на всі стільці, то на велосипеді тіло спирається тільки на сідничні горби. Добре їх відчути можна сівши на жорсткий стілець і трішки нагнувшись вперед. Природно, така частина тіла має перебувати в максимальному комфорті при будь-яких навантаженнях.


Комфортно не завжди означає м'яко. Широкі і м'які сідла підійдуть для недовгої  і спокійної поїздки на туристичному чи міському велосипеді по парку або навколо дачі. Посадка на велосипеді, при цьому, повинна бути відповідною.
Якщо ж поїхати в м'якому сідлі далеко і активно, можна заробити не тільки естетичні, але і серйозні неприємності для сідалища і всього організму. Найпоширеніше - натертості і попрілості.

Для активної їзди шукайте сідла жорсткіші, з більш яскраво вираженою анатомією. Сідничні горби повинні розташовуватися точно на сідлі і нікуди не провалюватися, і не звисати.

Сідла для велосипеда бувають жіночими та чоловічими. Вони адаптовані під анатомію таза кожної. Жіночі сідла трохи ширші.

Щоб зрозуміти те на скільки підійшло сідло, потрібно простежити, як довго ви їдете не відчуваючи дискомфорту. Якщо ви спокійно проїдете кілька десятків кілометрів - ви зробили правильний вибір.
Переклад: Велоцвіт
Джерело: блог  Кручу-верчу

Немає коментарів:

Дописати коментар